In Bioskop

CineStar bioskope okupirali najzabavniji Gali i njihovi obožavaoci! Asteriks i Obeliks ponovo na velikom platnu!

56 Views Be first to comment

Protekli vikend, 4. i 5. februar 2023, bio je u znaku najčuvenijih Gala! Brojni obožavaoci prisustvovali su “Porodičnom vikendu Asteriks i Obeliks” u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu (BIG). Na radost publike, uz projekcije najnovijeg filma iz ove čuvene franšize, “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo”, poseban ugođaj priredili su kostimirani Asteriks,  Obeliks i druid Aspiriniks za koje se čekalo u redu za fotografisanje. Uz pregršt fanova svih uzrasta, ovom pravom uživanju u bioskopu prisustvovale su i ličnosti iz javnog života: Zafirino Grasi, Nađa Erić, Bojana Tomić, Dragana Daničić, Ana Dimitrijević, kao i Fabijan, francuski bloger.

Najsrećniji posetioci bioskopa osvojili su  poklone Čarobne knjige i Decathlona, a mnogi su se posvetili razgledanju najnovihij papirnih i digitalnih slikovnica o Galima. Francuski institut pružio je podršku ovom dvodnevnom događaju.

Avanturistička porodična komedija “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo”, u distribuciji Blitz Filma, je najnovije ostvarenje o slavnim Galima u kome kineska  princeza odlazi u Galiju da zatraži pomoć od Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom poznatom magičnom napitku. Ova dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. Ali tu je i Cezar i njegova moćna vojska, i svi su se uputili ka Srednjem kraljevstvu. Reditelj filma je Gijom Kane, koji tamči i lik Asteriksa, a ostale uloge tumače: Vensan Kasel, Marion Kotijar, Melani Tijeri, Žil Leluš, a posebnu ulogu dobio je čuveni fudbaler balkanskog porekla, Zlatan Ibrahimović!

Film “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” može se pogledati na redovnom repertoaru bioskopa, detalji o terminima nalaze se na CineStar sajtu: www.cinestarcinemas.rs  i na CineStar Srbija  društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Fotografije: Irina Duplevskaja

Continue Reading

by preduzetnicanadelu

Share